Monday 16 September 2013

5 ilmaista online-työkalua pienyrittäjille - säästä ohjelmistoissa

Pienyrittäjän yksi iso ongelma on rajalliset resurssit tuloksen tekemiseksi. Pienyrittäjien onneksi internetistä löytyy monia ilmaisia laadukkaita ohjelmia ja palveluita, jotka auttavat vähentämään kuluja yritystoiminnassa. Tässä viisi hyväksi havaitsemaani työkalua pienyrittäjälle.



HootSuite

HootSuite on yksi suosituimmista ja parhaista sosiaalisen median hallintaohjelmista. Se antaa sinulle mahdollisuuden hallinnoida mm. Twitter-, Facebook-, Linkedin-, Google+-, Youtube-, Instagram-profiilejasi helposti yhdellä sivulla. Sen avulla voit tarkastella some-profiiliesi aktiivisuutta sekä kirjoittaa ja lähettää päivityksiä kaikkiin niihin - kuinka vain tahdot. Ilmainen versio antaa sinulle mahdollisuuden hallinnoida viittä eri some-profiilia, joka yleensä riittää pienyrittäjälle.


MailChimp

Mailchimp on yksi eniten käytettyjä email-markkinointiohjelmia pienyritysten keskuudessa. Se mahdollistaa yksityiskohtaisien kontaktien lisäämisen, segmentoinnin näille kontakteille, ryhmäsähköpostin lähettämisen valituille henkilöille ja tarjoaa mitattua dataa jokaista lähetettyä sähköpostia kohden. Mailchimp on oiva työkalu seurata päivittäin tarvitsemiasi ja muita kontaktejasi. Tällä hetkellä Mailchimp tarjoaa ilmaiseksi 0-2000 tilaajan seurannan, sekä 12000 sähköpostin lähetystä kuukaudessa.


MeetingBurner

MeetingBurner on ilmainen tapaamis- ja webinaaripalvelu, joka mahdollistaa live videostreamuksen tai esitelmän pitämisen aina kymmenen henkilön kokoiseen ryhmään asti - ilman mainoksia. Palvelussa voit myös kustomoida rekisteröintisivuasi, sähköposteja ja muita materiaaleja yleisösi kesken.


Box

Box on pilvipalvelu, joka antaa ja mahdollistaa tietojen säilyttämisen verkossa, joihin pääset käsiksi olit sitten missä vain tai käytitkö kannettevaa, pöytäkonetta vai puhelinta. Box tarjoaa 5 gigatavua ilmaista tilaa, joka yleensä riittää pienyrittäjälle mainiosti.


Mind Meister

Mind Meister on mahtava aivoriihiohjelma, jonka avulla voit helposti tehdä kuvauksellisia karttoja ja kaavioita ideoillesi. Mind Meister on hyvä työkalu pienyrityksille, jotka haluavat tehdä tai tarvitsevat ideoinnissa yhteistyötä tiimin kesken.


Siinäpä ne. Oikein hyvää ja iloista syksyä kaikille :)

No comments:

Post a Comment